DE PERFECTE MATCH WERVEN VOOR JOUW BEDRIJF

Ontdek het potentieel van jong talent!

Laat al die openstaande vacatures geen zorgen meer voor je zijn. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van het juiste talent dat je nodig hebt – jeugdig, vol energie en enthousiasme. We regelen elk aspect van de werving, selectie, contracten en compensatie, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Vertel ons gewoon wie je ideale kandidaten zijn, en we zullen onmiddellijk een op maat gemaakt voorstel voor je opstellen. Onze flexibele arbeidskrachten staan te popelen om aan de slag te gaan. Heeft jouw organisatie behoefte aan hoogopgeleid personeel? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

 

5k kandidaten beschikbaar

Studenten, starters.

Met slimme technologie maken wij snel die match voor jou

Altijd snelle en persoonlijke service

Werkgevers

Uitzendkrachten

Slim, flexibel en direct inzetbaar. Voor je weekend- of avondplanning, als vakantiekracht of parttimer, maar ook voor piekmaanden of tijdelijke projecten.
Werkgevers

Vakprofessionals

zijn mensen die specialistische kennis en vaardigheden hebben in een bepaald vakgebied. Ze zijn experts in hun vak en streven naar uitmuntendheid in hun werk.
tempomatch

Werving en selectie

Wij zorgen dat jouw vacature wordt gezien en selecteren alleen de allerbeste kandidaten. Jij kiest, neemt de beste zelf in dienst en betaalt een eenmalige fee die je op voorhand hebt afgesproken.

Jongeren zijn online

Jongeren zijn online en dat is een realiteit die niet te negeren valt. In deze digitale tijdperk zijn jonge mensen voortdurend verbonden met het internet, waar ze hun sociale netwerken onderhouden, informatie opzoeken, en hun interesses delen. Dit online gedrag biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven en organisaties om met deze doelgroep in contact te komen. Of het nu gaat om het promoten van producten, het verspreiden van belangrijke boodschappen, of het aantrekken van jong talent, de online aanwezigheid van jongeren is een krachtige bron die slim benut kan worden. Wij begrijpen de dynamiek van deze digitale generatie en staan klaar om u te helpen uw doelen te bereiken in het tijdperk waarin ‘Jongeren online zijn

Specialisaties

Overheid

Retail

Logistiek

Klantcontactcentra

Catering en Gastvrijheid

Bankwezen en Verzekeringen

Productie

Neem contact op

Laat je gegevens achter en we bellen vandaag nog terug.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.