Betalingen

Tempo Match is gespecialiseerd in het verbinden van hoogwaardig talent met uitzonderlijke carrièremogelijkheden in verschillende sectoren, waaronder technologie, financiën, gezondheidszorg en meer.

Wij hanteren een gepersonaliseerde aanpak om zowel de vaardigheden van de kandidaat als de cultuur en eisen van het bedrijf te begrijpen. Ons matchingproces houdt rekening met niet alleen de kwalificaties, maar ook de overeenstemming van waarden en doelen.

Ja, onze diensten zijn beschikbaar voor zowel werkzoekenden als werkgevers. We helpen werkzoekenden om de juiste carrièremogelijkheden te vinden en assisteren bedrijven bij het vinden van het beste talent voor hun teams.

Tempo Match staat bekend om haar toewijding aan diversiteit en inclusie, expertise in de branche, klantgerichte aanpak en inzet om duurzame partnerschappen op te bouwen. Onze nadruk op het vinden van het perfecte ’tempo’ voor zowel kandidaten als bedrijven is een belangrijk onderscheidend kenmerk.

Om te beginnen, neem eenvoudig contact op met ons team via onze website of rechtstreeks met ons. We zullen u door het proces leiden en uw specifieke behoeften bespreken

Ja, wij bieden ondersteuning en begeleiding gedurende het gehele aanwervingsproces, van het opstellen van een cv tot interviewcoaching en onderhandelingen over arbeidsvoorwaarden.

Tempo Match heeft ervaring in het bedienen van een breed scala aan sectoren, waaronder maar niet beperkt tot technologie, financiën, gezondheidszorg, marketing en engineering.

Wij bevorderen actief diversiteit en inclusie door kandidaten uit diverse achtergronden voor te stellen en samen te werken met bedrijven die ons streven naar inclusieve werkomgevingen delen.

Onze tarieven variëren afhankelijk van de specifieke benodigde diensten. We verstrekken transparante prijsinformatie tijdens ons eerste consult.

Absoluut! Veel van onze klanten gaan langdurige samenwerkingen met ons aan voor wervingsoplossingen op de lange termijn. We passen onze diensten aan om te voldoen aan de veranderende behoeften van de bedrijven van onze klanten.